Det senaste.....

30. okt, 2014

Varit dålig på uppdatering men.....

Hervar och jag var lite trötta på varandra så nu rider Sandra honom och det går jättebra. Dom har varit på sin första tävling helgen som var. Inga strålande poäng men han var kvar på banan. Han var mest nyfiken på det som hände runt om kring banan. Vi känner oss nöjda för på det stora hela skötte han sig bra hela dagen.

 

Hervar har även varit med om ett annat äventyr. Äventyr och äventyr vet jag inte om jag kan kalla det men han gick ner sig i ett dike så brandkåren fick komma och hjälpa till så att vi kunde få upp honom. Han blev kraftigt nerkyld och chockad men inte en skråma förövrigt.

 

Strokkur och jag kämpar på. Vi gör stora framsteg. Jag känner mig så glad när jag rider honom, min fux-prins.

 

Strokkur och jag har även varit till Sleipner-banan och ridit för Jessica Rydin. Ett stort steg för oss som alltid håller oss hemma....Jessica har även varit här hos oss i Ståltorp och haft kurs. En underbar människa med massor av kunskap och tips.

 

Vi rider också för Nina Wahlström, hon har varit här ganska ofta och det blir ofta fullt på kursena. Jättekul!!

 

Malin och Rickard ska bli föräldrar. Nedkomst beräknad till 20 november och det blir en pojke som ska heta Theodor. Det mesta är nog klart till den lilla. Har inhandlats en hel del....

 

 

26. mar, 2014

I fredags kom en ny fix-prins till Ståltorp: Freyr från Alderkärret, Malins fina fux.

Allt gick bra i hagen och han fann sig väl tillrätta i flocken direkt🙂

 

Vi har hunnit ridit två lektioner för Jessica sen senast. Hervar har börjat med lite trix Jessica har många tips så det är redan bättre! Vi gör verkligen framsteg. Ny lektion inbokad!

 

Har börjat ändra om lite i huset. Vill ha lite färg istället för det neutrala. Köksstolarna har jag målat blå. Blev jättebra. En ny fåtölj är inhandlad till hallen, en röd, blev jättenöjda med den. Fler förändringar står på schemat men var sak tar sin tid...Väntar på mer färg som förhoppningsvis kommer snart...

10. mar, 2014

Är fortfarande dålig på att uppdatera här men jag ska försöka bättra mig 😉

 

Min rygg är inte helt bra än men jag jobbar iallfall, gör mina övningar och hoppas på bättring.

Det går sakta framåt...

Har vågat mig upp på hästryggen igen och det går bra. Rider mest Strokkur, Sandra har ridit Hervar ett tag.

Vi har bokat in en ny kursdag med Nina men idag kommer Jessica och har lektion med oss. Ska bli jättekul😋

 

Mannen har nu gått på vintervila till säsongen dra igång igen. Nu är det full fart med en massa saker som behöver ordnas på gården

 

Hrönn har blivit min häst och Malin har varit och provridit häst. Hon har bestämt att hon ska åka tillbaka och rida igen innan hon bestämmer sig.

Hrönn kommer att vara kvar hos Fjalar i Kläppa. Dessa två varelser är som gjorda för varandra 🙃

15. jan, 2014

Nytt år och nya äventyr!!

Jag hoppas att detta år blir bättre än det förra. 2013 innehöll mest elände och sorg  även om det var några ljusglimtar. 

 

Starten på året kanske kunde ha varit bättre... Börjar med sjukskrivning!!! Gjorde illa ryggen på jobbet så var orörlig till en början. Fick komma till sjukgymnast snabbt och det blev min räddning.  Gjort mina övningar varje dag och kommer att fortsätta med det. jag har blivit mycket starkare och rörligare.

 

Imorgon tar jag nya tag och återgår till jobbet!!

 

12. dec, 2013

Hoppsan!! Vart tog tiden vägen.....Går i rasande fart....

Gjort en del sen sist jag skrev....

 

Vi har hunnit haft kurs med Nina två gånger. Vi är ett härligt gäng som kursar.

 

Hervar har gjort stora framsteg. Jättekul!!! Senast lånade jag ut Strokkur till Jossan på kursen. Dom passar jättebra ihop och var jätteduktiga.

 

För ett tag sedan fick jag ett meddelande här. Det visade sig att dom hade Strokkurs mamma Disa. Det var jättekul att se bilder på henne, har inte hittat några uppgifter om henne på nätet och det visade sig att hon nu bor i Schweiz sedan två år tillbaka...

 

Har även hunnit med en vecka på Lanzarote, Puerto del Carmen tillsammans med "lilla gubben", Kim, Johan, Ann, Pelle och Moa. Helt underbart skönt med lite värme i november. Vi firade "lilla gubbens" 50-års dag och Johans 30-års dag när vi var där.