30. okt, 2014

Torsdag 30 Oktober

Varit dålig på uppdatering men.....

Hervar och jag var lite trötta på varandra så nu rider Sandra honom och det går jättebra. Dom har varit på sin första tävling helgen som var. Inga strålande poäng men han var kvar på banan. Han var mest nyfiken på det som hände runt om kring banan. Vi känner oss nöjda för på det stora hela skötte han sig bra hela dagen.

 

Hervar har även varit med om ett annat äventyr. Äventyr och äventyr vet jag inte om jag kan kalla det men han gick ner sig i ett dike så brandkåren fick komma och hjälpa till så att vi kunde få upp honom. Han blev kraftigt nerkyld och chockad men inte en skråma förövrigt.

 

Strokkur och jag kämpar på. Vi gör stora framsteg. Jag känner mig så glad när jag rider honom, min fux-prins.

 

Strokkur och jag har även varit till Sleipner-banan och ridit för Jessica Rydin. Ett stort steg för oss som alltid håller oss hemma....Jessica har även varit här hos oss i Ståltorp och haft kurs. En underbar människa med massor av kunskap och tips.

 

Vi rider också för Nina Wahlström, hon har varit här ganska ofta och det blir ofta fullt på kursena. Jättekul!!

 

Malin och Rickard ska bli föräldrar. Nedkomst beräknad till 20 november och det blir en pojke som ska heta Theodor. Det mesta är nog klart till den lilla. Har inhandlats en hel del....