24. apr, 2012

Tisdag 24 April

Har varit dålig på att uppdatera, har haft fullt upp här hemma och med att jobba.

Det är riktigt april-väder, regn, snö, mulet, sol....Just i detta nu är det disigt ute men solen vill titta fram....Hoppas på det...

Våran egen hö-skörd räckte inte så vi fick köpa av grannen. Prima fint hö som resulterade i att min Nös blev varm i en hov så nu får jag hålla koll på det. Just nu har det "stillat" sig. Grannen ska kolla om han har något hö från förra året kvar som inte är lika "bra".

Grim har blivit överansträngd och har lite ont i vänster bak och ska nu vila ett tag. Avvaktar lite så får vi se hur han känns om ett tag.

De andra hästrana mår prima. Hervar är jätteduktig nu när han har blivit "stor". Han är precis som sin mamma i ridningen och till sättet. På gott och ont kan jag säga. Lättlärd men envis 😀 hur som helst gör han framsteg så det blir nog ordning på honom.

Har funderat länge på min "prins" Strokkur. Om vi verkligen är ämnade för varandra. Tankarna har varit många men efter år av blod, svett, tårar och glädje, mest glädje ska tilläggas har vi nu hittat varandra. Känns otroligt bra. Några tävlingar blir det inte för våran del det överlämnar jag till Malin och Strokkur.