Katterna

Katten Sotis är en bondkatt. Han är född 1994. Är egentligen svart men har med åren blivit lite grå. Sotis somnade in 2 Maj 2012.

Katten Musse är en bondkatt. Han är född 2000. Röd & vit. Sover för det mesta men tar en & annan mus. Musse finns inte längre hos oss. Musse somnade in den 5 December 2011.

Katten Zigge är bondkatt/norskt skogskatt. Han är född 2005. Brun/svart & långhårig. Duktig jägare som gillar att vara ute.

Katten Nemo är bondkatt. Han är född 2007. Han är svart & väldigt lik Sotis. Gillar mest att vara ute. Nemo är våran bästa mus- och sorkfångare.

Katten Tuva är norsk skogskatt. Vet inte riktigt hur gammal hon är. Svart och vit med en svart fläck på nosen. En riktig liten dam som är lite skygg emellanåt. Ingen riktig jägare men tar en liten mus då och då. Tuva fick somna in 12 juni 2016.

Katten Misse är bondkatt. Vet inte riktigt när han är född. Han har själv valt att bo här. Om jag inte missminner mig så är han född i Brinken, flyttade till Kläppa och vidare till oss. Äter och sover mest, tar en liten tur ut några gånger om dagen. Misse finns inte längre hos oss. Han somnade in den 22 Oktober 2012.